Bijeenkomsten

Groei en vitalisering bewerkstelligen van de vrijetijdssector in Drenthe en Ooststellingwerf, dat kunnen we niet alleen. Daar hebben we alle partijen binnen de recreatief-toeristische sector bij nodig. In samenwerking met elkaar kunnen we onze gemeenschappelijke doelen effectief en efficiënt behalen. Daarom brengen wij gemeenten, provincie, ondernemers en andere stakeholders op recreatief-toeristisch gebied met elkaar in contact.

Organisatie

Dit doen wij door het organiseren van jaarlijks terugkerende bijeenkomsten zoals de Recreatiesociëteit en het Recreatiecongres. Het doel hiervan is met elkaar in gesprek te komen, elkaar te informeren en te inspireren. En uiteraard de samenwerking met elkaar te zoeken. Naast vaste bijeenkomsten organiseren wij ook eenmalige bijeenkomsten. Vaak zijn deze gericht op een specifieke doepgroep. Daarnaast organiseren wij om de 6 weken een Algemeen Overleg Recreatie en Toerisme Ambtenaren (AORTA). Bekijk hieronder onze vaste en eenmalige bijeenkomsten.

Recreatiecongres

 Begin december houden wij ons jaarlijkse Recreatiecongres, hét netwerkevenement voor recreatief-toeristisch Drenthe en Ooststellingwerf.

AORTA

De recreatief-toeristische beleidsmedewerkers van de Drentse gemeenten en de gemeente Ooststellingwerf komen om de 6 weken bij elkaar.

Recreatiesociëteit

De Recreatiesociëteit is opgericht als dé ontmoetingsplek voor ondernemers, overheden en ieder andere betrokkene op het gebied van recreatie en toerisme.

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.