Recreatiecongres 2018

Op 6 december a.s. houden wij ons jaarlijkse Recreatiecongres. Kom ook naar hét netwerkmoment van het jaar waar u iedereen ontmoet die betrokken is bij de recreatief-toeristische sector in Drenthe en Ooststellingwerf!

Direct inschrijven

Programma

Monopoly Brink bewerkt

De economie loopt als een sneltrein. De recreatief-toeristische sector in Drenthe en Ooststellingwerf profiteert hiervan maar snelheid houden gaat niet vanzelf. Investeren op het juiste moment met de juiste middelen zorgt dat u op de rails blijft en net dat noodzakelijke puntje meer scoort. Tijdens ons Recreatiecongres op 6 december a.s. laten we u daarom stilstaan bij het nut en de noodzaak van investeren.

’s Ochtends in het voorprogramma bieden wij u keuzemogelijkheden in uitdagende presentaties en workshops rond actuele thema’s in het werkveld. ’s Middags na de lunch luistert u naar inspirerende sprekers. Marc van Eck vertelt hoe we samen het merk Drenthe nog sterker kunnen maken. ‘Showmaster’ Milo Berlijn stelt dat heel veel bedrijven denken dat gastvrijheid een functioneel proces is, maar het alles met emotie te maken heeft. Sjoerd Scholte investeert in de kennisnetwerkorganisatie Leisure Valley. Jos Burgers legt op een humoristische en prikkelende manier uit wat de kracht van geven is, en wat u zoal kunt geven.

Naar programma

Voor wie

Het aantal deelnemers is de laatste jaren flink gegroeid en gaat inmiddels richting de 300. De meeste bezoekers zijn eigenaar of manager van een recreatieonderneming, maar het congres wordt ook bezocht door ambtenaren en wethouders recreatie en toerisme en andere geïnteresseerden binnen de sector. We houden een overzicht bij van de organisaties die zich hebben aangemeld voor ons congres. Dit overzicht kunt u hier bekijken.

Locatie

Deze keer organiseren we het congres op een verrassende locatie:

Theater De Kimme (Lentis, voormalig Dennenoord), E70, 9471 KA  te Zuidlaren. De locatie is niet vindbaar op de routeplanner. Lees daarom hier de routebeschrijving of bekijk hier de route op Google Maps.

Inschrijven

Met het inschrijfformulier meldt u zich aan. De kosten voor deelname bedragen € 47,50 (excl. btw). Leden van onze Recreatiesociëteit hebben gratis toegang maar verzoeken wij zich wel aan te melden.

Direct inschrijven

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.