Recreatiecongres 2019

Duurzaam komt niet duur te staan

Op 12 december houden wij ons jaarlijkse Recreatiecongres. Kom ook naar hét netwerkmoment van het jaar waar u iedereen ontmoet die betrokken is bij de recreatief-toeristische sector in Drenthe en Ooststellingwerf! Recreatieschap Drenthe organiseert het congres in samenwerking met Marketing Drenthe en Gastvrij Drenthe.

Direct inschrijven

Download officiële uitnodiging

Programma

Monopoly Brink bewerkt

Wilt u op reis naar een duurzame toekomst? Neemt u uw medewerkers graag mee? Het bord moet vol blijven maar de vuilnisbak mag leeg? Kom dan naar het Recreatiecongres van Recreatieschap Drenthe op donderdag 12 december 2019 in schouwburg Ogterop te Meppel. Laat hier uw kennis verrijken met de vele facetten van een duurzame toekomst voor uw recreatief-toeristische bedrijf of organisatie.

's Ochtends in het voorprogramma bieden wij u keuzemogelijkheden in uitdagende inspiratiesessies rond actuele thema’s in het werkveld. ’s Middags na de lunch luistert u naar inspirerende sprekers. Generatie storm vertelt hoe u talenten van verschillende generaties bewuster kan benutten. Chris Zegers neemt u mee op avontuur in een (duurzame) wereld. New Nexus stelt dat als u als bedrijf investeert in uw personeel, dit kan leiden tot mooie resultaten...wereldkampioen! Guido Thys sluit het congres af en laat op een ludieke wijze zien hoe u duurzaam kan blijven ondernemen in nieuwe tijden.

Naar programma

Voor wie

Het aantal deelnemers is de laatste jaren flink gegroeid en gaat inmiddels richting de 300. De meeste bezoekers zijn eigenaar of manager van een recreatieonderneming, maar het congres wordt ook bezocht door ambtenaren en wethouders recreatie en toerisme en andere geïnteresseerden binnen de sector. We houden een overzicht bij van de organisaties die zich hebben aangemeld voor ons congres. Dit overzicht kunt u hier bekijken.

Locatie

Het congres vindt plaats bij: Schouwburg Ogterop, Zuideinde 70, 7941 GK te Meppel.

Per openbaar vervoer

De schouwburg ligt op ± 5 minuten loopafstand van trein- en busstation Meppel. Vanaf het station steekt u over en loopt u de Stationsweg in. Aan het einde van de Stationsweg ziet u Schouwburg Ogterop. U kunt uw reis uitstippelen via www.9292.nl

Met de auto

U kunt uw auto gratis parkeren op het grote parkeerterrein rondom het sportveld achter schouwburg Ogterop. U bereikt dit parkeerterrein door links naast de schouwburg de Prinses Marijkestraat in te rijden. De ingang van het parkeerterrein is na zo'n 150 meter aan de rechterkant. Eén afslag eerder is een parkeerterrein waarvoor wel betaald parkeren geldt. Op de straten rond Schouwburg Ogterop en het openbare parkeerterrein direct achter de schouwburg, geldt van 09.00 tot 18.00 uur betaald parkeren.

Inschrijven

Met het inschrijfformulier meldt u zich aan. De kosten voor deelname bedragen € 47,50 (excl. btw). U kunt zich tot 28 november a.s. aanmelden. Leden van onze Recreatiesociëteit hebben gratis toegang maar verzoeken wij zich wel aan te melden.

Direct inschrijven

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.