Recreatiesociëteit donderdag 20 september 2018


Thema:    
Nieuw leven voor het terrein van Dierenpark Emmen
Locatie:    Theehuis Twessers (Minister Kanstraat 64, 7811 GR EMMEN)
 
Deze middag gaan we kijken wat er is gebeurd met het terrein van voormalig Dierenpark Emmen (Rensenpark). Hoe draagt dit mooie park bij aan de recreatiemogelijkheden voor toeristen en inwoners?

test images 04

 

Programma

15.00 uur Inloop met koffie/thee
15.30 uur Uitleg over de ontwikkelingen en de toekomst van het park door projectleider Erwin Kuipers
15.45 uur Rondleiding langs een aantal initiatieven in groepen naar uitleg op locatie bij een kunstenaar/galerie/musuem/indoor drone-park etc. (vergeet bij slecht weer geen paraplu mee te nemen)
16.45 uur Afsluitende borrel
17.30 uur Einde

Parkeren en gratis TukTuk service

Parkeren kan in Emmen op diverse plaatsen (vaak betaald), maar gratis kan ook bij P oost (het terrein tussen Kerkhoflaan, Emmalaan en Van Schaikweg). Vanaf P oost kunt u wandelen, maar speciaal voor de sociëteit bieden wij een gratis TukTuk service tussen 14.45 en 15.20 uur aan (ook voor de terugreis wordt gezorgd). De TukTuk's zullen steeds heen en weer rijden. Dus zijn ze afwezig, wacht dan even.

Kosten

Als lid van de Recreatiesociëteit heeft u zonder extra kosten toegang tot deze bijeenkomst. Het is natuurlijk ook mogelijk deze bijeenkomst bij te wonen zonder lid te worden.

Losse bijeenkomst: € 25,00 p.p. excl. btw.

Aanmelden

Direct aanmelden voor deze bijeenkomst

Ook als u lid bent wordt uw aanmelding vooraf gewaardeerd.

 

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.