Recreatiesociëteit donderdag 21 maart 2019

 

Thema's: toekomstig personeel, onderwijs en de Chinezen komen naar Drenthe!

Tijd en locatie: 15.00 uur, Drenthe College, Ubbekingecamp 1, 7824 EH te Emmen

Direct aanmelden

Chinezen

U weet dat het niet lang meer zal duren voordat de eerste Chinese toeristen Drenthe zullen bezoeken. Maar dat dit jaar de eerste groepen Chinezen daadwerkelijk Drenthe verkennen, had u vast niet verwacht. Tijdens deze Recreatiesociëteit vertellen wij u waarom straks in Drenthe steeds vaker 'Ni Hao' zal klinken.

girls 1107329 640

Personeel en onderwijs

Daarnaast laat het Drenthe College zien hoe het toeristische bedrijfsleven kan profiteren van onderwijs. Welke ambities hebben toekomstige werknemers van (horeca- en) recreatiebedrijven?  En wat verwachten ze van hun toekomstige werkgever? Afgesloten wordt met een impressie van de showavond act die is vormgegeven door 2e jaars studenten van de opleiding Leisure. De studenten dragen hierbij van A tot Z de verantwoording (van showacts tot kaartverkoop).

people 2557399 1920

Programma

15.00 uur Inloop met koffie/thee
15.30 uur De Chinezen komen naar Drenthe! Wat willen ze zien en waar verblijven ze?
15.50 uur Onderwijs en bedrijfsleven. Uw nieuwe medewerkers komen er aan. Diverse presentaties en showact door Drenthe College
16.30 uur Afsluitende borrel
17.30 uur Einde

Bijzondere locatie

Meestal houden wij onze Recreatiesociëteit bij recreatiebedrijven. Deze keer hebben we als locatie gekozen voor Drenthe College in Emmen. Niet alleen omdat een aantal van onze sociëteitleden actief zijn in het onderwijs, maar vooral omdat hier wellicht uw toekomstige werknemers te vinden zijn.

Kosten

Als lid van de Recreatiesociëteit heeft u gratis toegang tot de bijeenkomst.*  Het is natuurlijk ook mogelijk deze bijeenkomst bij te wonen zonder lid te worden.

De kosten voor het bijwonen van een losse bijeenkomst zijn: € 25,00 p.p. excl. btw.

Aanmelden

Aanmelden sociëteit 21 maart

* Ook als u lid bent, wordt uw aanmelding op prijs gesteld.

 

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.