Online bijeenkomsten voor evenementenorganisatoren

Maandag 28 september kondigde het kabinet verscherpte maatregelen aan in verband met het opkomend aantal coronabesmettingen. Ondanks dat er niet direct nieuwe regels voor de evenementenbranche werden afgekondigd, hebben ook deze maatregelen gevolgen. Net nu de evenementen organisatoren weer voorzichtig plannen begonnen te maken voor 2021 of misschien zelfs nog voor eind 2020, zorgen de nieuwe maatregelen weer voor vragen en onzekerheid.

 

Bedrijfsbezoek 15 sept 2020 2

Het Kennis- en supportcenter Events organiseert op 4 en 25 november 2020 om 19.30 uur twee online bijeenkomsten, waarbij we vragen kunnen bespreken die leven en die ook aan elkaar gesteld kunnen worden.

Aanmelden kan via deze link, je ontvangt dan uiterlijk een dag voorafgaand aan de bijeenkomst een link via de e-mail waarmee je kunt deelnemen.

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.