Wandelnetwerk De Wolden Oost

Gedeputeerde Henk Brink van de provincie Drenthe en Jan ten Kate, voorzitter Recreatieschap Drenthe en wethouder van de gemeente De Wolden, hebben 11 september jl. het wandelnetwerk in de gemeente De Wolden geopend. Het ging hierbij om de 2e fase van het wandelknooppuntennetwerk in De Wolden Oost. Dit wandelnetwerk is mede mogelijk gemaakt door de vrijwilligers van stichting RECO.

Op maat

Met het wandelnetwerk spelen we in op de behoefte van de wandelaar om op een eenvoudige wijze zelf een kortere of langere wandelroute op maat uit te stippelen. Drenthe op een actieve manier verkennen is populair. Tijdens drie van de tien vakanties in Drenthe wordt wel eens gefietst en tijdens 58% van de vakanties gaat men wel eens wandelen.

wandelkaart de wolden

Beschikbaarheid

Het wandelnetwerk zal digitaal worden aangeboden op de site van wandelnet. Daar kunt u de route vooraf plannen. Tevens zullen bij de lokale TIP's kaarten beschikbaar worden gesteld.

Naar wandelnet

Heel Drenthe

De opening luidde tevens de start in van de uitrol van wandelknooppuntennetwerk over heel Drenthe.

Meer over wandelnetwerken

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.