Training "Met visie vooruit"

Ondernemend, leidinggevend, financieel goed onderlegd, marktgericht en vooruitstrevend.

Deze training is gestart op 28 februari 2017. In het najaar zullen we deze training waarschijnlijk weer aanbieden. Als u interesse heeft in deze training, laat het ons weten. We houden u dan op de hoogte van de nieuwe data.

Dat zijn de ondernemersvaardigheden die in deze training aan bod komen. Als ondernemer bent u zo ongeveer verantwoordelijk voor alles binnen uw bedrijf.  De vijf belangrijkste thema’s die nodig zijn om als MKB ondernemer succesvol te kunnen zijn, komen aan bod in de training:

  • Persoonlijk Leiderschap;
  • Financiën;
  • Marketing;
  • Praktisch leidinggeven;
  • Trends en Innovaties; zet de bakens vooruit 

Persoonlijk Leiderschap (hoe ontwikkel ik mijzelf…?)

Als het u beter lukt om leiding te geven aan uzelf, lukt het u ook beter om leiding te geven aan uw bedrijf. Wij leren u gebruik te maken van uw eigen capaciteiten en ook te zoeken naar medestanders die u kunnen helpen.

Financiën


De ervaring leert dat het alleen mogelijk is om succesvol te ondernemen als u zelf grip hebt op de cijfers. We laten u zien wat nodig is voor een financieel succesvol bedrijf.

Marketing 
(nieuwe) gasten vinden is lastig.

U heeft weinig tijd en weet vaak niet waar te beginnen. De marketing tips en tops in deze module helpen u om uw bedrijf verder te ontwikkelen en (nieuwe) gasten aan te trekken. En… ze zijn makkelijk en snel toepasbaar!

Praktisch leidinggeven


Leidinggeven is een taak die u naast uw eigenlijke vak uitoefent. In deze praktische module gaan we in op vaardigheden als communiceren, organiseren, controleren, motiveren en delegeren. Natuurlijk gaan we ook in op het hanteren van conflicten en emoties.

Trends en Innovaties; zet de bakens vooruit!


Bent u als ondernemer uw tijd vooruit? Durft u de bakens te verzetten? In deze module kijken we met u naar mogelijkheden om te innoveren en te groeien en helpen we u een duidelijk doel voor ogen te krijgen en we helpen u een koers uit te stippelen hoe u daar komt.

 

Trainer: Bureau HTM verzorgt de training “Met visie vooruit”

Duur van de workshop: 5 x 1 dagdeel 

Datum: 5 dagdelen in het najaar van 2017

Locatie: Landgoed Overcinge, Havelte

Prijs: Normaal kost de training € 795,00 excl. 21% BTW, incl. koffie, thee, lunch en drankje per deelnemer. Door subsidie van Provincie Drenthe betaalt u voor deze training slechts € 397,50 per deelnemer. 

Groepsgrootte: minimaal 5 personen, maximaal 10 personen

 

Wilt u deelnemen aan deze training? 

Aanmelden voor deze training kan via de website van bureau HTM.

 

Voor meer informatie, neemt u contact op met: 

Bianca Grote Beverborg

Coördinator Programma RET a la carte

Tel. 06-46882029 

Email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Ga naar boven
Copyright 2017 Recreatieschap Drenthe