Missie, visie en strategie

Waar staan we voor en welke waarden vinden wij belangrijk? Onze missie vormt de basis van waaruit alle medewerkers van het Recreatieschap werken. In onze visie leest u waar we voor gaan, wat onze toekomstdroom is en welke bijdrage we willen leveren aan de maatschappij. In onze strategie geven we weer hoe we onze visie werkelijkheid willen laten worden.

onze missie

Onze missie

Het Recreatieschap Drenthe staat midden in de recreatief-toeristische sector in Drenthe en Ooststellingwerf. We ondersteunen, ontwikkelen en voeren uit met oog voor de omgeving en in de wetenschap dat recreatie en toerisme van groot belang zijn voor de vitaliteit van Drenthe. Hierin nemen wij onze verantwoordelijkheid

Onze visie

Het Recreatieschap Drenthe is voor de Drentse gemeenten en de gemeente Ooststellingwerf hun ‘spin in het web’ op het gebied van recreatie en toerisme. Op de terreinen beleidsadvisering, routebureau en projectontwikkeling en –ondersteuning zijn wij dé kennisbron voor de gemeenten en leveren wij kwalitatief hoge dienstverlening en service. Onze kernwaarden zijn: kwaliteit, vernieuwing, pro-actief zijn, samenwerken, omgevingsbewust zijn, kansen herkennen en pakken, toegevoegde waarde leveren aan gemeenten en de sector. Iedere dag werken wij met passie en gedrevenheid om de kwaliteit van het recreatief-toeristisch product Drenthe te versterken.

Onze strategie

Het Recreatieschap Drenthe:

  • staat voor een integrale aanpak op bovenlokaal niveau;
  • wil kennis ontwikkelen en delen;
  • staat voor samenwerken;
  • lobbyt vanuit een gerichtheid op haalbare resultaten;
  • staat voor een moderne, wendbare organisatie waar de kracht zit in het ontwikkelingsperspectief van onze medewerkers;
  • positioneert zich sterk binnen ons netwerk c.q. onze opdracht.
 

 

 
Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.