Alle projecten

Paardrijden en mennen in Drenthe op de kaart

In de afgelopen jaren zijn er nieuwe men- en ruiterroutes in Drenthe tot stand gekomen. Ook is in het Hondsrug gebied een digitaal paardenroutenetwerk uitgezet voor meerdaagse en dagtochten (de Hondsrug Trail). De volgende stap is het gebruik ervan bevorderen. Dat doet Recreatieschap Drenthe met het project ‘Paardrijden en mennen in Drenthe op de kaart’.

 Project menroutes

 
Recreatieschap Drenthe investeert in een goede informatievoorziening om de vindbaarheid van de routes en paardenfaciliteiten te vergroten. Wanneer dit op orde is, wordt met promotie de zichtbaarheid van dit aanbod vergroot en Drenthe als recreatieve paardenprovincie op de kaart gezet. Het doel is de hippische recreatie en toerisme in onze provincie te bevorderen en meer paardenliefhebbers te verwelkomen.


Recreatieschap Drenthe voert dit project uit samen met de Stichting Paardenroutes Drenthe en in afstemming met de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportbond (KNHS) en met Marketing Drenthe.

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.